Procedure & Contact

Momenteel is mijn praktijk gesloten vanwege teveel aanmeldingen. Ik kan de volgende therapeuten in mijn regio aanbevelen: Mw. Stephanie Verhoeven, Mw. Inge Soekardi, Mw. Lies Dekkers, Mw. Anne-Marie de Koning, Dhr. Hans Loeffen, Mw. Birgit Booij (reguliere zorg), mw. Severine Vrenken (reguliere zorg). Verder wil ik je wijzen op de mogelijkheid om mee te doen met de online G-GHIA groep https://relaxmore.nl/ghia-groep/ voor mensen met veel spanning in het lichaam (bij zeer laag inkomen is dit gratis).

Je kunt met mij in contact komen door me te mailen op het adres praktijkrosas@outlook.com. We maken dan eerst een korte telefonische afspraak voor praktische afstemming en het eventueel inplannen van een intake-gesprek. Een intake-gesprek kost 50 euro. Het is geen therapeutische sessie. We zullen natuurlijk spreken over de redenen waarom je gekomen bent, en ik kan je een en ander uitleggen over de manier waarop ik werk en je vragen beantwoorden. Na het gesprek heb je waarschijnlijk een idee over hoe het zou kunnen zijn met mij te werken, en of dit goed voor je aanvoelt. Het duurt maximaal een uur.

Na het intake-gesprek nemen we allebei enkele dagen de tijd om te beslissen of we in principe met elkaar zouden willen en kunnen werken. Bij Core Process-therapie zien de therapeut en cliënt elkaar wekelijks. Sessies duren een uur.

Ik ben aangesloten bij de geschillencommissie van het Nibig: Contact – NIBIG Geschillencommissie (nibig-geschillencommissie.nl).

Locatie

Mijn praktijkadres is in (Zuid) Eindhoven (wijk Stratum) op de Roostenlaan 56. Ik werk in een therapieruimte aan huis. Ik ben goed bereikbaar per openbaar vervoer, op ongeveer 15 minuten van Centraal Station Eindhoven. Er is voldoende parkeergelegenheid dichtbij de praktijkruimte.

Tarief en vergoeding

Mijn tarief is € 85,- per uur vanaf 1/1/2023.
Zorgverzekeraars vergoeden mijn behandeling niet, omdat ik niet in Nederland ben opgeleid tot psychotherapeut.

Tarief intake/kennismakingsgesprek: 50 euro.